Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


A Vászoly Nemesdombi Vendégház
Cím: 8245 Vászoly, Petõfi S. u. 22.Email: galmarianna@freemail.hu
Telefon: 06-20/514-8126Fax: 06-87/445-347
Gps: 46.9431560 , 17.7588450

Bemutatkozás

Vászoly a Balaton-felvidéken található. A völgyben meghúzódó kicsiny, 250 lelket számláló település Balatonfüredtõl 15-km, Balatonudvaritól 5km, Eplénytõl 40km-re helyezkedik el. Páratlan mikroklímája, forrástava és annak patakja, szépsége és csendje teszi feledhetetlen pihenõ hellyé ezt az erdõk ölelte falucskát.
A Nemesdombi Vendégház szállást biztosít a pihenésre vágyó családoknak, baráti társaságoknak, a táborozni vágyó diákoknak csak úgy mint az aktív pihenésre vágyó túrázni, kerékpározni, lovagolni szeretõ embereknek. A Vendégház önállóan kiadó, 20 fõ (max.24 fõ) befogadására alkalmas, egész évben nyitva.
A ház földszintje 2 szobás, 4 személyes apartman, konyha-étkezõvel, fürdõszobával gardrób helyiséggel (sílécek, hátizsákok tárolására is). A tetõterében 2 db szoba, kis nappali, fürdõszoba van kialakítva. A szobák egyenként 1-9 személy befogadására alkalmasak. Mindkét szinten UPC, az internet hamarosan használható. Parkolás a ház elõtt, és a kerékpárok tárolása zárható helyen megoldható.

A tartalmas idõtöltést a faluban mûködõ lovas iskola a Vászolyi Nyár keretében rendezett koncertek, a Vízi színpadi színi elõadások és a Galéria kiállításai teszik színessé. A faluban található élelmiszer bolt, kis kocsma, Helyi termelõtõl beszerezhetõ házi tej, túró, sajt, szalonna, sonka és az éppen betakarítható szezonra jellemzõ zöldség-gyümölcs is.

Gyermekbarát szálláshely, kiskád, etetõszék, wc szûkítõ, zsámoly és utazó kiságy a rendelkezésre áll. Külön díjazás fejében igényelhetõ hideg és meleg étkezés, gyermekfelügyelet, kézmûves foglalkozás, tûzzománc készítés.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink